Beräkna ditt pris
 • Hemförsäkring
 • Ge tillbaka
 • Hedvig Zero
 • Om Hedvig
 • Beräkna ditt pris

Tillsammans gör vi världen bättre

Vi gör det lätt för dig att hjälpa andra

Mer hjärta bygger en bättre värld

Världen behöver inte fler människor som poserar framför en ny yacht eller ett nytt flådigt hus, utan fler ansvarsfulla företag med hjärta. Så samtidigt som vi vänder branschen upp och ner och byter ut en gammal affärsmodell mot en ny och smart, är det minst lika viktigt för oss att dra vårt strå till stacken för att planeten vi bor på ska bli bättre.

Pengarna går till hjälp, inte till övervinster

Problemet med vanliga försäkringsbolag är att de tjänar mer när de betalar ut mindre. Det tycker vi är synd för pengarna i vår gemensamma bössa ska ju gå till att hjälpa folk i trubbel, inte till övervinster. Så finns det pengar kvar när vi hjälpt alla våra medlemmar, väljer vi att hjälpa fler genom att donera delar av överskottet till organisationer som gör världen bättre.

Så här funkar det

1. Skaffa Hedvig

Skaffa Hedvigs hemförsäkring via vår app – det tar mindre än 2 minuter.

  2. Välj din välgörenhet

  Hedvig arbetar med SOS Barnbyar och Barncancerfonden.

   3. Bidra till en bättre värld

   Vid årets slut summerar vi alla pengar som inte betalats ut i ersättningar till dig, eller till andra medlemmar och donerar det till välgörande ändamål.

    “Fler borde testa att ge tillbaka. Det får en att le i sömnen.”

    Lucas Carlsén, VD

    Barncancerfonden

    Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn 1-14 år i Sverige. Men det finns hopp. Tack vare forskningen överlever 80 procent av de barn som insjuknar. Vi vill att alla barn ska överleva - därför är vi med i kampen mot barncancer.

    SOS Barnbyar

    SOS Barnbyar arbetar för att fler barn ska få en trygg uppväxt. Stödet från våra medlemmar går till att finansiera en barnby i Brovary, Ukraina.

    Vanliga frågor