Få prisförslag
  • Hemförsäkring
  • Ge tillbaka
  • Hedvig Zero
  • Om Hedvig
  • Få prisförslag

Underbart enkel hemförsäkring

Hedvig hjälper dig att spara tid och pengar – smart, enkelt och blixtsnabbt.

Omfattande skydd till ett mycket bättre pris

Skaffa en enklare hemförsäkring. Med Hedvig sparar du i snitt 20% varje år.

Personlig service, omedelbar hjälp

Våra experter är lite som din högra hand. De ger dig obegränsat stöd vid stort som smått och de strävar alltid efter att ge service i världsklass, betala på dagen och att svara snabbt och tydligt på alla dina frågor. Chatta med oss här på sajten, direkt i appen eller be om att bli uppringd. Öppet vardagar 08-22, helger 9-22.

En ny schysst modell för dig

De stora försäkringsbolagen har under hundratals år gjort det svårt och ofattbart snårigt för dig att få hjälp. Deras modell har byggt på att om det är för lätt att anmäla skador då kommer du anmäla skador hela tiden och det gillar dom inte.

Hedvig startades för att ge dig ett alternativ. Vår nya schyssta modell innebär att vi vill att du ska använda oss så mycket du bara orkar och finns det pengar kvar vid årets slut skänker vi överskottet till organisationer som gör världen bättre.

Hemförsäkringen Hedvig är en bättre, enklare och smidigare upplevelse utan bindningstid, onödigt krångel eller smyghöjningar av priset. Med Hedvig får du förstklassigt skydd till ett schysst pris, de enda som har något att förlora är dom andra försäkringsbolagen med sina höga priser.

Läs mer om oss

Vad säger medlemmarna

Hedvig på Trustpilot

Sveriges 5 största försäkringsbolag

Img

Tryggt försäkrad

Hedvig backas av HDI, en av världens största försäkringskoncerner goda för mer än 600 miljarder SEK. Tillsammans skyddar vi dig dygnet runt.

Få ditt prisförslag

Slipp smyghöjningar av priset varje år eller att bli inlåst i långa kontrakt. Flytta din hemförsäkring till Hedvig – en bättre och enklare upplevelse på alla plan.