Få gratis prisförslag
  • Hemförsäkring
  • Skydd & villkor
  • Hedvig Zero
  • Om Hedvig
  • Få gratis prisförslag
Our mission:

Create the world's most remarkable insurance experience

Om Hedvig

Om sanningen ska fram, vem gillar att köpa försäkring? Fullt förståeligt om man tänker på hur försäkringar fungerar idag. Du betalar dina räkningar utan att riktigt veta vart pengarna tar vägen. När du väl behöver den hjälp du har betalat för, får du känslan av att bli lite motarbetad eller kanske till och med misstrodd. Varför är det så?

Problemet med vanliga försäkringsbolag är att de tjänar mer när de betalar dig mindre. Hedvig är inget vanligt försäkringsbolag. Vi behandlar dina pengar som dina och tar bara ut en fast avgift för att driva och utveckla tjänsten. Resten av det du betalar öronmärks för att ersätta skador. Dina pengar är aldrig våra pengar. Istället ligger de på ett separat konto och kan endast användas för att betala ersättning till dig eller någon annan av våra medlemmar. När alla skador har betalats skänks överskottet till organisationer som gör världen bättre. Du väljer själv vad ditt hjärta klappar för.

Allt vi bryr oss om är att ge dig hjälp när du behöver det. Och när du inte gör det, så hjälper vi dig att hjälpa andra.

Fredrik Fors, (COO & Co-founder), John Ardelius (CTO & Co-founder), Lucas Carlsén (CEO & Co-founder)

Korta fakta

0formulär ifyllda av våra medlemmar
0minuters telefonkö
2.7minuter att få svar i Hedvig-chatten

Hedvigs investerare

Sophia BendzAngel Investor
Nicklas StoråkersAngel Investor
CreadesInvestment Company
Khaled HeliouiAngel Investor
Cherry VenturesVenture Fund