• Forsikringer
  • Hvorfor Hedvig
  • Hedvig Appen
  • Hjælp
  • DaEn
  • Få et tilbud
    Få et tilbud

Dit personlige serviceteam står klar

Har du spørgsmål? Prøv vores FAQ eller download Hedvig-appen og chat med dit personlige serviceteam, hverdage fra kl. 09-20 og weekender fra kl. 10-20.

Hent i App Store
    Hent i Google Play

Anmeld din skade direkte i appen

Nemt og hurtigt, uden at du skal udfylde formularer eller vente i en telefonkø.

Kontakt os

Alvorligt syg i udlandet?

Ring til Hedvig Global Assistance (SOS International) på +45 38 48 94 61. De hjælper dig med at finde den lægehjælp, du har brug for. Tilgængelig 24/7.

Anmeld skade?

Du kan altid anmelde dine skader ved at sende en mail til skade@hedvig.com, eller fange os på hallo@hedvig.com, hvis du har spørgsmål. Vi svarer altid inden for 24 timer.

Brug for anden hjælp?

Se eventuelt FAQ. Har du spørgsmål angående dine forsikringer, kan du altid skrive til os på chatten. Alternativt kan du ringe til os på telefon +45 78 77 03 51. Åbningstider: Mandag – fredag fra kl. 9-16. Lukket for frokost kl. 11.30-13.30.

Akut vand- eller brandskade

Hvis du har brug for akut hjælp med en omfattende brand eller vandskade kan du ringe til vores beredskab/vagt på +46104599217