Dit personlige serviceteam står klar

Anmeld din skade direkte i appen

Nemt og hurtigt, uden at du skal udfylde formularer eller vente i en telefonkø.

Hedvig-appen

Brug for hjælp?

Du kan nå os i chatten i appen eller på vores mail. Mandag-fredag mellem 08.00-17.00.

Download app:

Kontakt os

Kontakt os i appen

Send besked til os via appen, så hjælper vi dig.

Kontakt os via mail

Du kan altid anmelde dine skader eller fange os hvis du har spørgsmål ved at sende en mail til hallo@hedvig.com

Alvorligt syg i udlandet?

Ring til Hedvig Global Assistance (SOS International) på +45 38 48 94 61. De hjælper dig med at finde den lægehjælp, du har brug for. Tilgængelig 24/7.

Akut vand- eller brandskade

Hvis du har brug for akut hjælp med en omfattende brand eller vandskade kan du ringe til vores beredskab/vagt på +46 10 45 99 217

Vores betingelser