• Hvorfor Hedvig
  • Forsikringer
  • Hedvig Appen
  • Hjælp
  • DaEn
  • Få dit pristilbud
    Få dit pristilbud

Personlig service
    fra rigtige mennesker

Har du et spørgsmål? Prøv vores FAQ eller download appen og chat med dit helt eget serviceteam hverdage fra kl. 8-22 og weekender fra 10-22.

Hent i App Store
    Hent i Google Play

Anmeld en skade med Hedvig appen

Den nemme, hurtige og behagelige oplevelse uden at udfylde formularer, samle dokumenter eller sidde i telefonkø.

Kontakt os

Alvorligt syg i udlandet?

Ring til Hedvig Global Assistance på +45 38 48 94 61. De vil hjælpe dig med at finde den lægehjælp du har brug for. Tilgængelig 24/7.

Kontakt os via e-mail

Du kan altid indrapportere dine forsikringskrav til skade@hedvig.com, eller fange os på hallo@hedvig.com hvis du har nogle spørgsmål. Vi svarer indenfor 24 timer.

Ring til +45 78 770 351

For forsikringsrelaterede spørgsmål og generel information kan du ringe til kundeservice. Mandag - fredag: 9-16. Lukket for frukost 11.30-13.30.