Få prisförslag
  • Hemförsäkring
  • Ge tillbaka
  • Hedvig Zero
  • Om Hedvig
  • Få prisförslag

Var med och utveckla framtidens försäkring.

Våra medlemmar hjälper oss att bestämma nästa funktion, testar våra pågående projekt och ger oss konstant feedback så att vi tillsammans kan skapa världens bästa försäkring.

Låt oss skapa en fantastisk försäkring tillsammans.

En försäkring som du använder regelbundet – det låter konstigt, eller hur?

Det är exakt vad vi vill skapa för dig. Låt oss veta vilka funktioner vi ska prioritera, ta del av vilka idéer vi har och var med och påverka vilka tjänster vi borde lägga till.

Hjälp oss välja nya funktioner

Vi vill bygga en försäkringsupplevelse och funktioner som du faktiskt vill ha. Något som kommer att hjälpa dig när du behöver det som mest.

Bidra till en bättre värld

Att hjälpa andra är en av Hedvigs viktigaste grundstenar. Detta innebär att en del av våra intäkter går till välgörande ändamål.

Total transparens

Vart går dina pengar, vad är Hedvigs framtidsplaner och vilka utmaningar stöter vi på? Vi har valt att vara 100% transparenta med våra medlemmar.

Har du några frågor?

Vi är intresserade av att få höra dina frågor och funderingar. Vi vill självklart hjälpa dig att få svar på dem så fort som möjligt. Har du några specifika frågor kring din försäkring, eller har du upptäckt en bugg i appen? Låt oss få veta!

Låt oss skapa det tillsammans.

Gå med i vårt community och hjälp oss bygga en försäkringsupplevelse som du vill ha.