Få prisförslag
  • Hemförsäkring
  • Ge tillbaka
  • Hedvig Zero
  • Om Hedvig
  • Få prisförslag
  • Blogg
  • Hedvig Zero – Sveriges fö...

Hedvig Zero – Sveriges första hemförsäkring för 0 kr

Alex Segerby
04 juli 2019
Alex Segerby

Traditionella försäkringsbolag tjänar onödigt mycket pengar. Var hamnar alla pengarna? Ja, inte i folks fickor i alla fall. Och inte på hjälp eller förbättrad service. Tänk om det fanns ett alternativ?

Med start idag, och å våra branschkollegors vägnar, vill Hedvig belöna svenska folket. Traditionella försäkringsbolag belönar folk genom årliga prishöjningar och hittar på alla möjliga anledningar till att inte betala. Vi tycker det är schysstare att ge folk sänkta kostnader när de sprider ordet om Hedvig till sina vänner. Därför introducerar vi Hedvig Zero – Sveriges första möjlighet att sänka din månadskostnad för hemförsäkring till 0 kr.

Så här fungerar det:

1. Skaffa Hedvig.
2. Sprid ordet om Hedvig till dina vänner.
3. Går någon med får ni båda 10 kr rabatt. Går många med får du till slut hemförsäkring för 0 kr!

Det här kan mycket väl vara det bästa ögonblicket i Svensk försäkringshistoria.

“Glöm allt du vet om traditionell hemförsäkring.” – Lucas Carlsén

Glöm allt du vet om traditionell hemförsäkring”, säger Lucas Carlsén, grundare och VD, Hedvig.

När folk skaffar Hedvig och hjälper oss att bli fler stöttar de vår vision om en schysstare värld. En värld för kärlek och öppenhet, där folks pengar går till hjälp, där människor hjälper varandra och där människa går före vinst. Hedvig Zero tar oss ett steg närmare vår vision att tvätta bort gamla branschknep som använts för att höja premier. För oss är det enkelt: våra medlemmars pengar är deras pengar, inte våra. De hör hemma i deras fickor. Låt oss ändra försäkring tillsammans!

Img

Hedvig Zero gäller för våra medlemmar. Men vem som helst kan skaffa Hedvig, det tar bara några minuter i App Store och Google Play. Mer än 10 000 svenskar har redan skaffat Hedvig, så det finns egentligen ingen anledning att inte ha schysst hemförsäkring.

Ta mig till Hedvig Zero
Föregående inlägg

The naked truth about Hed...

The insurance business has been tricky since god knows when, and if insurance companies want to go to heaven we think it’s time to play nice now.

Läs inlägget
Nästa inlägg

We’re bringing Nice insur...

When we launched Hedvig we knew that there was a desire out there for something different.

Läs inlägget