Beräkna ditt pris
  • Hemförsäkring
  • Ge tillbaka
  • Hedvig Zero
  • Om Hedvig
  • Beräkna ditt pris
  • Blogg
  • Sparappen Dreams gör byte...

Sparappen Dreams gör bytet till Hedvigs hemförsäkring till ett sparhack

20 november 2019
Magnus Berg

Nu lanseras vårt nya partnerskap med Dreams – vår tids mest älskade sparapp med över 400 000 användare i Sverige och Norge som fått den stora massan att börja spara. Med Hedvig kan alla hacka sina månadskostnader och spara i genomsnitt 300kr/år* på hemförsäkring, och för att berätta det på ett roligt sätt förvandlas vi idag till ett roligt sparhack i Dreams-appen, där folk med ett tryck också kan skaffa den enklaste och bästa hemförsäkringen i Sverige.

– Dreams är det nya sättet att spara och vi är det nya sättet att försäkra sig på. Båda utmanar också storbolagens snigeltempo och ovilja att ge människor vad de förtjänar, så det känns underbart när de mest progressiva spelarna i Sverige slår följe. Det här är också ett otroligt roligt sätt att sprida Hedvig på, säger Lucas Carlsén, VD och grundare Hedvig.

Alla tjänar på att skaffa Hedvig, de enda som inte tjänar något är försäkringsbolagen med usla öppettider och inlåsningsmekanismer. Inte nog med att vi erbjuder bättre, enklare och smidigare hemförsäkring, vi ser också till att folk i snitt sparar 300kr/år. För att fira det här uppmuntrar vi alla att skaffa Dreams för att hacka livet med det smarta sparhacket – Hedvig. Använd pengarna du sparar till att bjuda ut din kille på middag eller till en present till barnen. Att spara pengar ska vara roligt!

Dreams om samarbetet:

– Vi är enbart intresserade av att samarbeta med bolag som delar våra värderingar, som på riktigt ger människor något enklare, bättre och än vad de hade igår. Hedvig är duktiga, de har en bra teknisk lösning och bra underwriting bakom sig, de har hjärta och vill precis som vi förändra världen till det bättre, säger Henrik Rosvall, Dreams, VD och medgrundare.

Dreams-partnerskapet är bara ett av många som gör det enklare för folk att försäkra sig med Hedvig. Vi vill (så klart) att alla ska försäkra sig med Hedvig, inte bara för att vi är smidigare och enklare, utan för att folk över tid kan spara tusentals kronor och slippa betala för en medioker hemförsäkring som stjäl tid och skapar ångest. Med Hedvig och Dreams blir livet enkelt, tydligt, och helt digitalt. Folk får vad de vill ha när de vill ha det och därför känns det här partnerskapet fantastiskt bra både för oss och drömskaparna på Dreams.

Skaffa Hedvig
Föregående inlägg

Hur tårar gör oss starkar...

Hur en offsite gjorde skillnad på riktigt.

Läs inlägget
Nästa inlägg

Försäkring – en komplex b...

Att arbeta med service i en komplex bransch som försäkring är svårt. Förväntningarna stämmer sällan överens med den servicenivå som levereras, så förutsättningarna är inte helt enkla.

Läs inlägget