Få prisförslag
  • Hemförsäkring
  • Skydd & villkor
  • Hedvig Zero
  • Om Hedvig
  • Få prisförslag
  • Blogg
  • Meet the Team – Sofia

Meet the Team – Sofia

Margarita Kradjian
16 november 2018
Margarita Kradjian

Namn Sofia Alvebro · Ålder 28 år · Roll Member Experience Manager

På en after work tidigare i år hamnade jag i en lång diskussion om hur uråldriga försäkringsbolag är. Både jag och mina vänner hade vid denna tidpunkt haft ett flertal dåliga försäkringsupplevelser och förstod inte hur ingen kunde ha tagit sig an att modernisera försäkringsbranschen, så som Uber och Airbnb hade gjort med taxi- & hotellbranschen.

“Tre dagar senare snubblade jag över en artikel om Hedvig. När jag läste om deras vision kände jag att gänget hade satt fingret på precis det jag och mina vänner hade beklagat oss över bara några dagar tidigare."

Jag blev så pass överraskad att jag slängde iväg ett mail för att berätta hur mycket jag uppskattar vad de försöker ta sig an, och hur spännande det kommer vara att följa deras resa. De var helt enkelt inne på helt rätt spår. Nu, 6 månader senare arbetar jag som Member Experience Manager och trivs som aldrig förut. Det känns verkligen som att jag har hittat hem, och jag längtar inte längre till fredagar.

Vad gör du på Hedvig?

– Jag är ansvarig för att våra medlemmar ska få en fantastisk upplevelse och den service som de förtjänar. Vi kallar det för remarkable experience. Det är tyvärr alldeles för vanligt att man betalar sin försäkringspremie och inte har en aning om hur och för vad man kan få hjälp. Det borde inte vara så. Våra medlemmars röst är det viktigaste som finns, och vår kommunikation och funktionalitet utformas utefter deras behov och önskemål. Jag ser ständigt till att vi har en tight dialog, så att Hedvig växer och utvecklas i rätt riktning - tillsammans med våra medlemmar. Två märken som är duktiga på detta är Asket och Glossier.

Sofias bästa Stockholmstips

Artipelag · En perfekt dagsaktivitet om man vill komma bort från stan
Indio Kitchen · Helt fantastisk mat, prova deras lobster roll!
Adornment Studios · En oupptäckt vintagebutik på Östermalm
Bar á Vins · Mysig fransk restaurang med underbart vin
Bar Agrikultur · Härlig restaurang precis vid Nytorget, med väldigt bra råvaror
Nationalmuseum · Ett måste nu efter nyöppningen
Totême · Ser så mycket fram emot att Totême öppnar på Biblioteksgatan 2019!

meet the team
Föregående inlägg

Hedvig och Qasa gör det e...

Genom vårt partnerskap med Qasa kommer hyresgästen enkelt att kunna skaffa en hemförsäkring som är anpassad efter dess unika behov.

Läs inlägget
Nästa inlägg

Community is at the heart...

Come and join our brand new Hedvig Community and help re-invent insurance.

Läs inlägget