Få prisförslag
  • Hemförsäkring
  • Ge tillbaka
  • Hedvig Zero
  • Om Hedvig
  • Få prisförslag
  • Blogg
  • Varför jag som student be...

Varför jag som student behöver en hemförsäkring

Karl Nordlin
03 september 2018
Karl Nordlin

Många flyttar hemifrån i samband med att de börjar på högskolan. Kanske fanns bara den där utbildningen som du så gärna ville in på långt bort från din hemstad, eller så var studentlivet i Lund eller Uppsala som lockade. Du kanske bara ville bort och testa på något nytt: plugga i Göteborg? – varför inte?

“Oavsett var du till slut hamnar kan tillvaron vara hektisk som nybliven student. Det är fester du inte vill missa, nya vänner att lära känna och föreläsningar att gå på.”

Mitt i allt detta är inte försäkringar precis prio ett. Och det är lugnt – vi fattar att du har annat att tänka på. Det är precis det som Hedvig går ut på. Oavsett var du till slut hamnade så kan tillvaron vara hektisk som nybliven student. Det är fester du inte vill missa, nya vänner att lära känna och föreläsningar att gå på. Mitt i allt detta är inte försäkringar precis prio ett. Och det är lugnt – vi fattar att du har annat att tänka på. Det är precis det som Hedvig går ut på. Vi finns här för dig så att du inte måste tänka på allt själv. Hedvig underlättar din vardag. Främst när olyckan är framme så klart, men även när den inte är där. På så sätt slipper du gå runt och oroa dig över vad som händer om något går fel.

Visst, du kan ju hoppas på det bästa, tråkiga saker som vattenläckor och cykelstölder händer kanske inte jätteofta. Som student har du inte många grejer som behöver skydd. Jag tror att alla mina ägodelar skulle få plats i ett par IKEA-påsar. Din ekonomi är säkert inte heller den bästa. Låt oss vara helt ärliga nu – det finns så mycket roligare saker att lägga pengarna på än försäkring. Så är det. Men det finns ändå några prylar som man verkligen behöver. Det blir genast mycket svårare att ta sig igenom vardagen utan till exempel cykel, mobil eller dator.

Att skydda dina grejer är något som alla försäkringsbolag lovar. Hedvig tar steget längre och ger dig hjälp på riktigt istället för ett vagt skydd. Vi är inte som andra försäkringsbolag. Istället för att vara som ett svart hål där pengar försvinner i förhoppning om att KANSKE få ersättning fungerar Hedvig helt annorlunda. Hedvig hjälper dig och finns helt enkelt där för dig när du behöver det. Om du mitt under tentaperioden spiller kaffe på datorn löser Hedvig problemet åt dig. Det är bara att prata med Hedvig så får du en ny dator redan nästa dag. Att inte behöva vänta en månad till nästa studiebidrag kommer är guld värt.

Skaffa hemförsäkring för studenter
student
Nästa inlägg

Hedvig och Qasa gör det e...

Genom vårt partnerskap med Qasa kommer hyresgästen enkelt att kunna skaffa en hemförsäkring som är anpassad efter dess unika behov.

Läs inlägget